Sidor

söndag 9 september 2012

Skogsmulle

Soligt och fint, ledig till 17 och ett MTB-pass på Valsberget inplanerat. Kan knappast bli bättre. Jag, Petter, Micke, Johan, Andreas, Kent och Henrik som tagit sig från Luleå för att känna på Marathonbanan rullade iväg i rätt lugnt tempo och körde banan ett varv.

Hårda pojkar

Det här är ju min gamla träningsterräng så jag visste att det skulle bli tufft. Konstigt nog gick det ändå rätt bra i dom tidvis brutala backarna trots att formen inte är på topp.

Snabba pojkar

Då vi kom tillbaka till Lindbäcksstadion började Petter fundera om det gick att cykla upp till toppen på grusvägen i familjebacken. -Självklart sa jag mitt nöt, för då  skulle ju det också testas och satan vad jobbigt. Har ju ett antal backintervallpass här så jag visste vad vi gav oss in på. Det gäller verkligen att hitta rätt balans på cykeln och hitta rätt spår i branterna annars börjar det bara spinna och då är det klippt. Henrik var den ende som lyckades utan att sätta ner foten men upp kom vi.

Trötta pojkar

Sen rullade vi ner för tävlingsbacken och liftspåret och sen hade Andreas, Micke och Johan fått nog. Petter tyckte att Henrik borde köra mer då han kommit ända från Luleå så vi for en sväng på 1-1,5 mil runt i skogarna innan vi avslutade. En riktig toppendag blev det.

2 kommentarer:

  1. Kärt barn har många namn men Fredrik var något nytt:-)

    //Andreas

    SvaraRadera
  2. Alltså WTF :) Ska vi snacka hjärnsläpp då!! Gårdagen tog nog hårdare på knoppen än väntat :)
    Ändrat nu!

    SvaraRadera