Sidor

måndag 28 januari 2013

Elitvecka!!

Bra vecka volymmässigt. Drygt 16 timmar en vecka i januari, det trodde man inte man skulle få vara med om. Har ju tidvis varit lite kyligt men distanspass i lite tuffare temperatur är ju så mycket lättare om man är flera då man inte vill vara den som ballar ur. Petter och Janne verkar tänka samma så vi sporrade varann i veckan. Två gemensamma pass på drygt 3,5 timme var + ett pass själv på 2,5 timme kryddat med lite tröskelintervaller, snabbdistans och pendling så drar timmarna ihop trots helgjobb.
Ska försöka köra lite hårt nästa vecka också för att dra ner lite veckan därpå för att vara fräsch i benen då vi åker ner till Falun och cyklar velodrom.

3 kommentarer:

  1. Jag är grymt imponerad, tur att man slipper tampas med er i sommar, det blir inte roligt för motståndarna vill jag lova

    SvaraRadera
  2. Det är ju bara synd att inte träningsvolymen riktigt synkar med hastigheten.

    SvaraRadera
  3. Jojo, jag såg nog på en känd bakdel i 18 minuter i Arcus och enligt uppgift låg farbror på tomgång medans wheelsuckern gick på rött och inte ens orkade följa hela intervallen ut. Så ta den med rödluvan då du ändå håller på :-)

    SvaraRadera