Sidor

måndag 1 april 2013

En måndag i sadeln

Vi hade snackat om att försöka få ihop nån gemensam träning under påsken med lite bastu och cykelhäng över en pizza efteråt och idag fick vi ihop det. Det var beställt LVG-cykling och runt 10 samlades vi på Hundvis. Jag, Petter, Janne, Pelle, Boldrup och så Blom som tänkte skaka liv i cykelbenen.

Vi körde upp mot Blåsmark och Svensbyn innan vi via Roknäs åkte upp Arnemarkssvängen där det blev bra körning uppför Sjulsmarksbackarna för dom som orkade. Sen över Öjebyn och upp till Roknäs igen innan vi vände hemmåt. 10 mil på 3.10 gjorde runt 31,4 i snitt och det får väl vara godkänt för ett pass 1 april. En bra dag i sadeln.

Boldrup i spets

Per "Fabian" Nilsson

3 kommentarer:

 1. Hur får man reda på dessa gemensamma träningspass, skulle va intressant och behövligt att kunna vara med, men än så länge är jag inte tankeläsare...

  SvaraRadera
 2. Tack för en riktigt trevlig sväng gubbar! Förutom blodvite och vissa herrars sprättande i backar var det en riktig gulddag :)

  Stefan: Gemensamma pass sprids lite varstans, men detta nämndes framförallt på Nybysidan, den finns på www.nybynsik.se ifall du tappat länken. När de gemensamma passen sparkar igång på allvar kommer de sannolikt att annonseras "överallt". Mer tävlingsinriktade pass kommer ev bara att nämnas i mindre grupper, men när du inte ska tävla i sommar blir det ju inget problem för dig.

  SvaraRadera
 3. Per: Blir som mest konfunderad över att det proklamerades nyss att FB var oumbärligt för all info skulle skrivas där och hemsidor och gästböcker var passé, och att få FB medlemmar att delge informationen till icke medlemmar muntligt (eller liknande) verkade vara helt omöjligt...och då man då äntligen går med i FB så är hjulet runt och informationen är ute på gästböcker likafullt. Iofs en bra utveckling då gästböcker är tillgängligt för alla att läsa.
  Sen har jag hört att man kan träna kvalitet även fastän man inte skall tävla, vissa (som jag) tycker det faktiskt är roligare att träna jämfört mot att tävla, så jag är gärna med då det ibland kan passa...och fler med mig är jag övertygad om...

  SvaraRadera