Sidor

fredag 1 februari 2013

Nån sorts sammanfattning kanske...

Slut på januari och man kanske skulle försöka sig på en liten sammanfattning träningsmässigt kanske. Volymmässigt toppade januari alla förväntningar med dryg 57 timmar och 1077 km. Runt 25 timmar mer än i fjol. Har som sagt var blivit en hel del distans då vädret och framförallt temperaturen varit oss nådiga. Har även betat av dom tröskelpass som skulle göras även om det varit slitigt att sätta sig på trainern efter jobb och jobbpendling.
Avslutade månaden med ännu ett skönt distanspass med Petter. Tempen var bra, men vi trodde det skulle bli ett slitigt pass då det kom så mycket tung snö igår men förvånande nog hade dom lyckats röja bort snön bra på alla väger. Det var bara i Lillpite vägen var lite dålig då den hade blivit som en tvättbräda. 


6 kommentarer:

 1. Mycket imponerande siffror Måns!
  Håll dig bara på hjulen så hoppas jag du blir grymt snabb till sommaren. Förhoppningsvis blir jag ännu snabbare ;-)

  SvaraRadera
 2. Imponerande träningsdata Måns.
  Håll dig på hjulen bara så kommer du garanterat bli snabb till sommaren. Med all sannolikhet så är jag långt ifrån lika snabb :-(

  SvaraRadera
 3. Grymt bra jobbat Måns, verkligen imponerande siffror! Men ni glömmer väl inte bort att äta o sova o det där? :-) Kul att ni satsar och det ska bli roligt att (på håll) se er i sommar. Själv är jag nöjd med mina 30 januaritimmar i en bra mix av längdåkning och trainer. (Dock inte samtidigt). Lite styrke har det minsann också blivit.

  SvaraRadera
 4. Mannen, du är grym!! I fjol då jag var två veckor på GC i januari hade jag 38 tim (mil får man ju inte räkna) i år 18 på rullen men då har jag två veckor vila/sjuk..
  Jaja den vita Canyon lär ju vara före den svarta jämt kan man lätt konstatera, ha en trevlig helg..

  SvaraRadera
 5. Ja nu låter det kanske imponerande men jag har ju en hel det gratis då jag pendlar och har ju inga ungar att "ta hand om". Då kan jag bli rätt impad över Dannes 30 timmar.

  SvaraRadera
 6. Ingen som är impad över mina 5,7?

  SvaraRadera