Sidor

torsdag 23 augusti 2012

Fallet Thomas Quick

Plöjer sen nått år tillbaks ljudböcker via Storytel. En alldeles utmärkt tjänst som för 169:- i månaden låter en lyssna obegränsat på dom drygt 2000 böcker som finns i biblioteket, antingen som stream eller nedladdat i telefonen. Helt suveränt att kunna läsa samtidigt som man gör annat. Pendlar alltid med en bok i öronen och får då nästan en timmes läsning per dag "gratis". Senaste boken var Hannes Råstams "Fallet Thomas Quick", en helt sanslös historia. Att det kan finnas en eller annan dåre inom rättsväsende kan väl förstå man att lyckas få ihop så många i samma rättsfall är ju obegripligt. Rekommenderas verkligen.
Om någon är intresserad att prova Storytel så har jag fem gratisböcker att dela ut. iPhone eller Androidlur och storytelappen är allt som behövs. En kommentar med mailadress så fixar jag det.
För att göra det lite cykelrelaterat så håller just nu Gabriella Ekströms "De som inte vann" att läsas in efter en omröstning på Storytel.

4 kommentarer:

 1. Ljudbok är bra grejjer, men tyvärr så behöver jag ingen penga"tjuv" lika lite som en tidstjuv (FB), men tidstjuven är gratis (vad jag vet)

  SvaraRadera
 2. Jo, det kostar ju en slant men jag minns hur man höll på med att sitta och rippa cd-skivor (om dom inte var kopieringsskyddade)eller hitta nått på PB och sedan försöka tagga dom rätt och merga ihop filerna så det blev hanterbart. Där kan man snacka om tidstjuv. Då betalar jag gärna en slant för att bara plugga i lurarna.

  SvaraRadera
 3. Där har du rätt som vanligt Måns, kommer det med åldern? Tänkte du som vet... ;-)

  SvaraRadera
 4. Vänta bara! Du blir klok en dag du också :)

  SvaraRadera