Sidor

onsdag 15 augusti 2012

Rekordmilskväll

Rekordmil i kväll - dock inte för mig, utan jag agerade starter och tidtagare. Kanonförhållanden med i stort sett vindstilla och varmt och skönt vilket visade sig på tiderna. 4 man (eller 3, minnet sviker) under 14 minuter, pers med runt minuten för Johan och Per Risberg och äntligen kom Micke under 15 min.Kul också att återväxten är säkrad. Stefans grabb, Joel gjorde debut och kom in på en jättefin tid trots minimal träning. Inte länge innan farsgubben åker på dyngstryk.

Joel Lindbäck innan start
Nästa tisdag är det avslutning och då hoppas vi på bra väder så vi får dom traditionsenliga plättarna. Dom brukar ju locka cyklister från när och fjärran.
Till sist, kvällens snabbaste. Undrar vad han hade så bråttom till. Han kom ju ändå bara fram till samma ställe som han startade från.

Per "killerface" Nilsson

2 kommentarer:

  1. Jo Joel gjorde det bra, med 3 gångers träning, tänk om hade fått intresset redan ifjol då vi byggde ihop cykeln av delar jag hade hemma och en kinaram, men jag ville inte "tvinga" han till nått, intresset fick komma av sig självt...

    Själv trampar jag mest luft, men jag hoppas att det är som du sa att löpträningen motverkar, för jag sprang milen då jag kom hem och där slog jag rekord med råge istället...

    SvaraRadera
  2. Som jag sa - Satsa på en Ironman. Tror du skulle göra en bra tid. Du är i alla fall en galet mycket bättre både cyklist och löpare än jag var då jag höll på.

    SvaraRadera