Sidor

måndag 23 december 2013

Tretimmarsspinning på SJUKT sega ben

Söndagen bjöd på årets sista tretimmarsspinning och dagen till ära med julklappsutlottning. Vi har väl varit runt 15 pers tidigare men igår var det nästan lapp på luckan. Många kom utklädda och själv klädde jag ut mig till cyklist för jag kände mig definitivt inte som en. Så trötta och onda ben har jag nog knappast vevat runt ett par pedaler med tidigare. Tre pass med Vo2-intervaller under veckan blev nog för mycket för en farbror som mig. Först ett block med 4x10 minuter följt av ett block med 10x4 och både pulsen och effekten var löjligt låg(a). Till det sista blocket med 21 st enminutare på max lyckades jag mobilisera lite kraft i alla fall och låg på runt 400-450 watt på dom flesta i alla fall men höll på att ramla av cykeln då det var klart. Efteråt gick vi ett gäng på Statt och åt brunch och snackade bort nån timme. Trevligt och gott.
Idag tog jag en vilodag med bara lite snöskottning som fysisk aktivitet. Imorgon var väl planen att kliva upp tidigt och köra ett lugnt distanspass på 2-3 timmar. God Jul!
Lite bilder från gårdagen snodda från Facebook. Säg till så tar jag bort dem om ni vill.

3 kommentarer:

  1. Satt ni i 3h med de dära utstyrslarna, jag skulle ha försvunnit i en våt fläck av svett på golvet

    SvaraRadera
  2. Det åkte väl av lite klädesplagg under tiden men Tomas och Janne i morphsuiten körde hela passet påklädda. Värst var dock Maria Fäldt som var utklädd till fatbikecyklisträddare - komplett skoterklädsel med hjälm och allt. Hon pallade dock bara 15-20 minuter men då svettades jag som en gris.

    SvaraRadera
  3. Plötsligt känns trainern som ett väldigt klokt val...

    SvaraRadera