Sidor

tisdag 21 januari 2014

320 watt sharp

Efter gårdagens totala vilodag - den första utan någon som helst cykel sen 23/12, stod tröskel återigen på programmet. Sist kändes det ju så bra så 320 watt var dagens mål. Höll till punkt och pricka då alla tre intervallerna hamnade på exakt 320. Ser lite svajigt ut i slutet på tredje men det var faktiskt för att jag vill sänka effekten till 320, Ser ju snyggare ut så :).
Förstår inte varför jag inte har kört 3x15 tidigare. Det är ju det perfekta passet. Kortare intervaller än ett 2x20 men ändå tillräckligt länge för att pannbenet ska få sitt. Färre antal än ett 4x10, som ändå känns lite för kort. 
Lite tragiskt att Mats Nygren körde ett 3x20 i helgen på samma effekt dagen efter ett 3x15 men  det är väl det som är skillnaden mellan en riktig cyklist och en wannabe. Får väl skylla på att han är fyra år yngre.
8 kommentarer:

 1. Oavsett hur bra man är så blir man aldrig nöjd, lika bra va missnöjd redan nu alltså för nöjd blir man alltså aldrig. Skön bekräftelse Måns, då kan jag sluta jaga några siffror i en display med gott samvete ;.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nöjd med mitt pass, inte med Mats :)

   Radera
 2. Halloj,
  Intressant läsning!
  Får man fråga vad det bli om du räknar det i w/kg?

  / Micke

  SvaraRadera
  Svar
  1. 3,92 w/kg om man ska vara exakt :)

   Radera
  2. Ok, ska köra ett eget test och alltid intressant att ha andra som referens :)
   Så blir det att ställa in 230w och trampa!

   Radera
  3. Väger du 58?? Shit, går det väga så lite?

   Radera